Åratal av barnfoto har gjort oss till självutnämnda specialister på att locka fram barns glädje och lekfulla anda. Oavsett om det är genom att föreviga en födelsedag eller en helt vanlig dag, så är det viktigt för oss ge er uppriktiga bilder, som visar ett autentiskt ögonblick ur livet just där och då.

Ett minne för livet – barnfoton som berör

Vi vill ge er bilder att värna om hela livet. Vårt varma och tålmodiga förhållningssätt, i kombination med vår uppmärksamhet på detaljer och kreativitet gör att vi kan skapa barnfoton som perfekt fångar varje barns personlighet.

Vad kostar en barnfotografering?

En fotografering i vår studio kostar 1.200:-. I priset ingår ca 1h fotografering samt ett webgalleri med ett stort urval fina bilder att välja ifrån. Prislista på paket samt á la carte med förstoringar, album, digitala filer hittar ni här. Vi lagrar också era bilder i 3 år från fotograferingsdatumet. Efter fotograferingen erbjuder vi er en personlig kostnadsfri bildvisning hos oss för er som önskar detta.

Bland våra uppdrag ser vi bland annat:

Barnfoto
Nyföddfotografering
Bebisfotografering
Syskonfotografering
Examensfotografering
Familjefotografering
Lifestyle

TA MIG TILL PRISLISTOR!

Ta en titt på vår portfolio för att se några av våra tidigare arbeten och se hur vi kan fånga de speciella ögonblicken i ditt barns barndom.

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt