Att fota eller filma med drönare ger andra perspektiv, nyare vinklar och större uttryck. Staden har aldrig blivit så vacker som ifrån ovan en mysig sommarkväll. Bolla gärna idéer med oss och hjälp oss att hjälpa er få de vackraste bilderna till er hemsida, trycksak eller varför inte bilder att pryda väggarna på kontoret med. Vill ni ha prisidé så maila eller ring oss så skall vi hjälpa er. Att fråga är alltid gratis och ingen fråga är för dum för att ställas. Vi har alla certifikat och kunskaper som behövs för att jobba med drönare.

Vi har samarbete med en otroligt duktig filmare som gör allt ifrån bröllopsfilmer till business/corporate videos och reklamfilmer. Han jobbar med de senaste kamerorna och levererar bara bästa möjliga kvalitet.
Vem har råd med film? Faktum är att vi kan hjälpa allt ifrån mindre företag till stora koncerner med bilder och filmer. Det behöver inte bli dyrt att få fina bilder.
Letar ni helhetskoncept så har ni alltså kommit rätt. Vi fixar verksamhetsbilder, personalporträtten, produktbilderna samt inredningsbilderna.

Bland våra kunder återfinns:

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt