Vi hjälper er att inreda era kontor med fina inspirerande bilder på väggarna. Vi fotograferar efter beställning, säljer egna projektbilder samt agerar bildbyrå åt andra fotografers verk om så önskas. Bilder på väggarna skapar en mysigare atmosfär och ger ert kontor karaktär. Varför inte ha bilder med företagets tema eller färger i?

Prata med oss för att få en kostnadsfri offert!

Landskapsbilder från Sverige

Vi hjälpte företaget Icomera med inredningsbilder från Sveriges alla landskap. Bilder från blandade fotografer runtom i Sverige. Projektledning, utförande och montering av oss på Ateljé Marie Fotostudio AB.

Exempelbilder från en av våra samarbetspartners för inredningsbilder Studio Vertikal – Patrik Gustavsson

“Arkitektur, linjer och geometri är vart jag hämtar min inspiration ifrån och för mig är det en stor drivkraft att försöka göra det ordinära extraordinärt. Det jag tycker är intressant är att man kan göra så mycket kreativt när det kommer till arkitektur och att det ofta finns många möjligheter dolt under ytan. För mig är det viktigt att försöka visualisera en slutprodukt varje gång jag tittar genom kameran. När jag är ute och fotograferar så försöker jag bortse från de mest självklara valen och hitta nya spännande kompositioner och vinklar. Med mig som fotograf kommer du få unika, moderna och stilsäkra bilder utifrån mitt tydliga bildspråk som präglas av svart och vitt i kontrast till varandra. Vill du läsa mer om mig eller kolla in min portfolio besök gärna min hemsida studiovertikal.com.”

DRÖNARFOTON FRÅN DALARNA

Ett av mina egna drönarprojekt där jag fokuserar på naturens mönster, färger och former. Lite grönska på väggarna är aldrig fel.
Fotograf Peter Nilsson, Ateljé Marie AB

Bland våra kunder återfinns:

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt