Peter & Viveca, fotograf, fotografer

Hej! Viveca och Peter heter vi!

Det är oss ni hittar på studion. Ibland hittar ni även Lennart här. Lennart är far till Peter och före detta ägare av studion men numera pensionerad. Peter har ägt studion sedan 2004 och Viveca gick 2015 in som delägare. Tillsammans har vi ca 50% privatpersoner och 50% företagskunder. Vi fotograferar allt men har alltid varit fascinerade av människor så porträtt ligger oss varmt om hjärtat. På fritiden är vi båda aktiva och reser, tränar, springer race och dricker mängder med kaffe när möjligheten ges.
Välkomna in till oss! -Den gemytliga studion.

Porträtt på Fotograf Viveca Karström Encrantz

Viveca Karström Encrantz

Företagets glädjespridare, människoälskare och kaffedrickare som föredrar resor, yoga och en viss dos perfektionism. Är delägare tillika fotograf på studion.

Porträtt på fotograf Peter Nilsson, fotograferar med iPhone

Peter Nilsson

Dampig renoveringsgalen kaffeälskande chef som älskar att röra på sig i alla former. Tränar, reser, springer och tar ett och annat glas med goda vänner. Huvudägare, VD och fotograf på studion.

Foto på Fotograf Lennart Nilsson, Står med kamera

Lennart Nilsson

Före detta ägare och numera glad pensionär och mentor på Ateljé Marie. Äter alltid en bulle till kaffet och håller helst till på västkusten. Far till Peter.

Bland våra kunder återfinns:

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt