En nyfödd fotografering sker i regel i ett tidigt skede. Inte sällan redan ett par dagar efter födseln. Då är barnet så lugnt som möjligt och det är enklare att fånga de bilder vi vill. Efter ett par veckor kan den nyföddes sömn vara allt för oregelbunden för dessa typer av bilder. Självklart fotograferar vi nyföddbilder upp till två månader efter födseln men resultatet blir lite annorlunda beroende på åldern. Vi fotograferar helst enkla, lugna romantiska bilder som inte är onaturliga eller sönderretuscherade. Vi vill fotografera så naturligt som möjligt. Ni skall känna er bekväma framför kameran. Nästa steg för fotografering är oftast när barnet fyllt ca 6 månader. Boka nyföddbilder innan ni missar chansen!

En fotografering i vår studio kostar 1.495:-. I priset ingår ca 1h fotografering samt ett webgalleri med ett stort urval fina bilder att välja ifrån. Vi lagrar också era bilder i 3 år från fotograferingsdatumet. Vi erbjuder även en personlig kostnadsfri bildvisning hos oss för er som önskar detta.

Så liten och så oskyldig, nyfödd med små händer och små fötter. Om det är några bilder som är viktiga i ett nytt liv så borde det vara nyföddbilder. Tänk att man så tidigt kan se ansiktsdrag och personlighet!

– Viveca Karström Encrantz, Businesspartner /fotograf – Ateljé Marie 

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt