Recensioner och kundbetyg

Att ha goda samarbeten med våra kunder är för oss en självklarhet. Vi har många återkommande både privatpersoner och företagskunder vilket man ser på våra recensioner! En strävan efter personliga och nära samarbeten är också viktigt för oss. Därför ser vi till att ni alltid får samma kvalitet varje gång ni anlitar oss och har ni några åsikter så lyssnar vi mer än gärna, det är ju så man lär. Du som kund har alltid rätt till återköp om du inte skulle vara nöjd. Vårt motto är att ALLA skall vara mer än nöjda.

Som glada hantverkare är vi självklart godkända av Sveriges Hantverksråd med Gesällbrev samt medlemmar i Svenska Fotografers Förbund samt Svenska Porträttfotografers Förbund. Detta för att säkerställa för dig som kund att vi levererar bra kvalitet från start. Vi är snart också Göteborgs enda aktiva yrkesfotografer som har erhållit Mästarbrevet i Fotografi för alla våra anställda.

Ali Ahmad
Ali Ahmad
2023-12-07
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Får mina varmaste rekommendationer. Så duktiga fotografer som älskar det dom gör och går ett steg längre för den perfekta bilden!
Shubham Tiwari
Shubham Tiwari
2023-11-22
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Absolutely fantastic experience at ATELJÉ MARIE. From the moment I walked in, the team's professionalism and friendliness stood out. The studio's ambiance was perfect for capturing incredible moments. The attention to detail and creativity they brought to the shoot was exceptional. I highly recommend this studio for anyone seeking top-notch photography services!
Emelie Stavholm
Emelie Stavholm
2023-10-24
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Det började med vi tog passfoto på vår ett-åring, vilket gick hur smidigt som helst tack vare Vivecas kompetens, och slutade med en fotosession för vårt barn och professionella bilder på mig. Viveca hade förmågan att göra en, för mig, obekväm situation till något roligt och fotona på både mig och vårt barn blev fantastiska. Rekommenderar starkt att gå till henne om ni vill ha foton av hög kvalitet.
Maria Skoda
Maria Skoda
2023-10-17
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Jag tyckte fotona blev helt fantastiska. Proffsiga yrkesfotografer.
Sofie Bryngelsson
Sofie Bryngelsson
2023-09-07
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Otroligt trevliga och hjälpsamma! Jag och min bror tog syskonfoto plus hund och vi blev riktigt nöjda! Ni var väldigt förstående och hanterade vår hund riktigt bra då han tyvärr är mycket rädd för främlingar men i era händer var han ovanligt lugn och glad vilket vi inte alls hade väntat oss:) Vi är så nöjda med Peter som fotograf, så himla härlig och tog dessutom många olika bilder som man sedan kunde välja på, väldigt snabb process från att man tagit fotot till att den var klar vilket uppskattades jättemycket:) Tack Peter och Ateljé Marie!
Linda Holmgren
Linda Holmgren
2022-10-18
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Viveca - vilken stjärna! Jag gick från att känna mig rejält obekväm på väg till ateljén, till att gå därifrån med väldigt glada steg. Dessutom blev bilderna på mig & min bror superfina och visar precis den värmen och glädjen som jag inte trodde gick att fånga på bild med tanke på hur stel jag brukar bli när en kamera är i närheten. Kort och gott kanontrevligt bemötande och otrolig proffsig leverans!
Leo Andersson
Leo Andersson
2022-01-21
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Ateljé Marie tog våra bröllopsfoton. Supernöjda med bilderna!
Niklas Persson Byström
Niklas Persson Byström
2022-01-21
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Vi gjorde familjefoto hos Ateljé Marie som blev helt magiskt fint !!!
Per Sandblom
Per Sandblom
2021-10-16
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Trevligt bemötande!
logos

Vår vision

Göra fotografering och fotokonst tillgänglig till alla som värderar estetik och har behov av att särskilja sig med ett visuellt uttryck.

Vårt kundlöfte

Vi vill att du ska känna dig välkommen och uppskattad som kund, och delaktig i den kreativa processen. Ingen kund hos oss ska känna att de inte uppskattar vårt hantverk.

Bland våra kunder återfinns:

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt