Recensioner och kundbetyg

Att ha goda samarbeten med våra kunder är för oss en självklarhet. Vi har många återkommande både privatpersoner och företagskunder vilket man ser på våra recensioner! Vi är alltid personliga och har alltid ett nära samarbete. Vi ser till att ni får samma kvalitet varje gång ni anlitar oss och har ni några åsikter så lyssnar vi mer än gärna, det är ju så man lär. Du som kund har alltid rätt till återköp om du inte skulle vara nöjd. Vårt motto är att ALLA skall vara mer än nöjda.

Vi är också Godkända av Sveriges Hantverksråd med Gesällbrev samt medlemmar i Svenska Fotografers Förbund samt Svenska Porträttfotografers Förbund. Detta för att säkerställa för dig som kund att vi levererar bra kvalitet från start.

logos

Vår vision

Göra fotografering och fotokonst tillgänglig till alla som värderar estetik och har behov av att särskilja sig med ett visuellt uttryck.

 

Vårt kundlöfte

Vi vill att du ska känna dig välkommen och uppskattad som kund, och delaktig i den kreativa processen. Ingen kund hos oss ska känna att de inte uppskattar vårt hantverk.

…och vad säger våra kunder?

Bland våra kunder återfinns:

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt