Intervju i Tidningen ProffsFoto

 In Uncategorized

Sedärja….då va man kallad proffsfotograf. I förra veckan blev jag intervjuad av Tidningen ProffsFoto i min studio på Vasaplatsen i Göteborg. Vi pratade om bröllopsfoto. Jag måste säga att det känns underligt att bli intervjuad, jag har aldrig sett mig som någon som skulle bli intervjuad, men tydligen är jag en proffsfotograf 🙂
Håll utkik i nästa nummer!

/Fotograf Peter Nilsson

Recent Posts
Comments
  • solveig
    Svara

    Klart att du är proffsfotograf, det visste du väl? Ska absolut köpa tidningen – GRATTIS, va kul!! Älskar blåsbilden under bron haha! Kram/Solveig

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt