Pär & Anna-Maria

 In Brudpar

Då var det dags för ännu ett bröllop! Vi fotograferade lite i studion samt vid vasaplatsen och även under vigseln. Brudparet skulle resa iväg direkt efter bröllopet så ja tänkte ge dom en förhandtitt här på bloggen sålänge, Här kommer ett axplock ur bilderna.

Fotograf Peter Nilsson

bröllopsfoto, atelje marie, fotograf, göteborg, studiofotografering, eriksson, vasaplatsenbröllopsfoto, atelje marie, fotograf, göteborg, eriksson, vasaplatsenbröllopsfoto, atelje marie, fotograf, göteborg, eriksson, vasaplatsenbröllopsfoto, atelje marie, fotograf, göteborg, eriksson, vasaplatsenbröllopsfoto, atelje marie, fotograf, göteborg, eriksson, vasaplatsen

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt