Livets levande blomma

 In Barn

Barn vänder sig alltid mot ljuset. Just därför är det möjligheten att förverkliga en dröm som gör livet spännande för dem. Vi sår ett frö i våra barn. Vattnar dem med kunskap och kärlek. Låter dom växa till starka individer med stora drömmar och starka mål.  Det enda som kan göra drömmen omöjlig för dom är rädslan för att misslyckas. Universum hjälper oss alltid att kämpa för våra drömmar, hur tokiga de än kan tyckas vara. Så vattna livets blomma med kärlek så växer den sig stark och stadig.

Kärlek

Hanna
barnfoto, barnfotograf i göteborg, fotograf i göteborg, fotograf peter nilsson, Ateljé Marie Fotostudio AB, vasaplatsen 5, Anne Geddes, Annorlunda bilder

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt