Det blåser kärlekens vindar…

 In Brudpar

 

Dom dramatiska molnen gav en otroligt vacker inramning för Saras och Daniels bröllopsbilder ute i Önnered. Deras stora dag förevigades av vår fotograf Peter. Vi önskar dem all lycka!

“Giftermål är när man får behålla sin tjej och inte behöver lämna tillbaka henne till hennes föräldrar”

 

Hanna

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Marianne Collvin
  Svara

  Tack att lilla jag fick ta del av detta helt suveräna kort då brudparet står på det vackra berget med den dramatiska moln formationen över sig.Ett mycket bra foto….. Brudens ställning gentemot sin man är perfekt oskuldsfull och därför bedårande i mina ögon… jag får lov att gratulera detta tjusiga brudpar och önskar dom allt gott nu och i framtiden./ Marianne Collvin

  • Carminha
   Svara

   Annette Kongsmark – >Ser fram emot bilderna du tar till deras brf6llop i maj och om du laykcs med att fe5 ett par bilder av den liten modell igen:-)) Kul att se en kompis gravid fotografering kanske du ockse5 ska ta bilderna av bebisarna tillsammans sen )lycka till med alla bilderna

Leave a Comment

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search