Lounge(s) Göteborg

 In Fashion, Reklam

Nu är snart hela stan bombarderad med planscher för Lounge(s), nattklubben på Avenyen. Jag har fotograferat, Regina Törnwall har stått för styling/Make-up och Christoffer Falk är AD. Fortsättnig följer och december månads planscher är fotograferade. Tanken är att bombardera stan med nya bilder varje månad, spännande spännande. Glöm nu inte att kika in på Lounge(s) som fräschar upp lokalen med nytänk, nya koncept och fantastiskt trevliga bokningar.

Vi syns i vimlet!

//Fotograf Peter Nilsson

lounges, Göteborg, nattklubb, reklamfoto, färg, styling, Avenyen, fotograf Peter Nilsson, Ateljé Marie Fotostudio ABlounges, Göteborg, nattklubb, reklamfoto, färg, styling, Avenyen, fotograf Peter Nilsson, Ateljé Marie Fotostudio AB

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search