Att skaka hand med en stjärna

 In Företagsporträtt, Porträtt

Jag fick äran att fotografera Sveriges första man i rymden, Christer Fugelsang. Jag fotograferar mycket produkter och liknande för RUAG Space men denna gången var det ett event på Chalmers i Göteborg. Tanken att ha skakat hand med någon som varit långt utanför jordens atmosfär, långt bortom vart jag själv mest troligt aldrig kommer lyckas ta mig är en udda känsla. Det är nog bäst att jag åker tillbaka till studion och dricker en kaffe.

 

//Peter Nilsson, fotograf

Christer Fugelsang, RUAG Space

Christer Fugelsang, first Swede in space

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Vi kan inte svara just nu, men skicka ett email till oss så svarar vi så snart vi är tillbaka!

Not readable? Change text. captcha txt